Boutique Hideaway Lake,

Boutique Bootje Bee home island

Boutique Bee Home island!

 

Ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Relaxen en onthaasten op ons eilandje. Ruimte rust relativeren in een rustieke omgeving in Boutique Stijl! 

Goed Verborgen in het Groene Hart van Nederland, liggen in de prachtige Vinkeveense plassen onze eilandjes van Boutique Hideaway Lake,

 

Aan een van onze eilandjes ligt ons Boutique Bootje "Bee Home"

Voel je thuis en kom tot rust in ons Bootje " Bee Home" .

Dit Bohemian gepimpte Bootje ligt aan een dito eilandje in deze bovengenoemde Vinkeveense plassen.

 

Het natuurgebied is een zeer gevarieerd waterschap. Groot ruim open water en smalle waterroutes met riet en waterlelies langs uniek gelegen chalets aan land en tevens chalets op eilandjes. Deze oase van rust is op 10 minuten van restaurants waar onder de Harbour club. Ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen is het motto. Relaxen en onthaasten door middel van varen met het bootje en chillen op het eilandje.

 

Slapen op een knus Boutique bootje en als extra luxe vaar met je hele mini boutique "huisje" alle mooie vaarroutes af die er zijn. Maak ook bijvoorbeeld een echte grotere mooie tocht en blijf een nachtje over aan een van de grote eilanden,  waarna je de volgende dag weer terug keert op honk. S avonds op je eigen boutique eilandje, rooster je marshmallows op je kampvuurplaats en kijk je naar de sterren op een heerlijke loungebank vanonder een knus dakje voor de vuurplaats.

 

Het Boutique eiland Bee Home ligt op 4 minuten met de boot van het havenplekje in Vinkeveen. Dit onafhankelijke Bootje en eilandje is volledig uitgerust met alle gemakken. Onder andere een is er in de beschoeiing een grote brede trap die het water inloopt, waar je zo het eiland af en op zwemt. De boot heeft ook een zwemplateau. Vlakbij kunt u desgewenst duiklessen nemen, zeillessen en andere watersporten beoefenen . Zoals gezegd vele mooie vaarroutes zoals onder andere naar Loenen aan de vecht, Loosdrecht, oude kerk aan de Amstel. Amsterdam is binnen twee uur varen te bereiken. Hier vindt u ultra hippe en gezellige boetieks, hotspots en eetgelegenheden.