Boutique Hideaway Lake,

Island Hide Out

 

Ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Relaxen en onthaasten op ons eilandje. Ruimte rust relativeren in een rustieke omgeving in Boutique Stijl!

 

Goed Verborgen in het groene hart van Nederland, ligt in de prachtige Vinkeveense plassen ons eilandje Hide Out. Het eiland is geheel zelfstandig ( water rondom) en 65 meter lang. Het heeft een bijzondere Hot Tub op water niveau en een Sauna barrel. Ook is het eiland voorzien van een buitenkeuken, zwemplateau, schommelstoelen aan een schommelrek en een glijbaan. 

 

Het natuurgebied is een zeer gevarieerd waterschap.

Groot ruim open water en smalle waterroutes met riet en waterlelies langs uniek gelegen chalets aan land en op eilandjes. Deze oase van rust op 20 minuten van restaurants waar onder de harbour club.

 

Het eiland Hide out ligt op 6 minuten met de boot van de haven Vinkeveen. Dit onafhankelijke chalet op het eilandje is volledig uitgerust met alle gemakken waar onder ook WIFI  Vlakbij kunt u desgewenst duiklessen nemen, zeillessen en andere watersporten beoefenen .

 

Ook kunt u vele mooie vaarroutes maken zoals onder andere naar Loenen aan de vecht, Loosdrecht, oude kerk aan de Amstel. 

 

Ons eiland heeft een motor bootje voor u ter beschikking

Ook kunt u uiteraard uw eigen boot aanleggen.